Следва

OSSESSIONE: Кендал за италианския Vogue

Тюл, деним и момичешки панделки в Pre-fall колекцията на Brognano

Тюлена идилия в микс от деним и изтънчени момичешки панделки: ключовите елементи в младежката, подчертано забавна и игрива колекция на италианеца...

Runway преди 5 години

Грубовати пънкарски и изящни женствени елементи се намират в позиция на коекзистенция в последната Pre-fall колекция на Nicola Brognano. Напасваме тюла с деним върху киселинно избелени или прекалено оцветени платове; прибавяме яке като тези на американските шофьори на фестивални камиони, съчетано с match-ващи панталони и бяла копринена пеплум блуза; не пропускаме ризите от еко кожа, украсени с въпросните момичешки панделки и прибрани в пола-молив; разполагаме с разнообразие от мъжкарски панталони и памучни блузи.

Събираме всичко изброено и получаваме точно 26 модела с италианската марка Brognano, които междувременно разглеждаме в галерията горе>>>

More Runway

Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2025

Runway преди 11 часа

Може да изглежда като репетиция за Олимпиадата през 2024 г., която е на път да започне във Франция, но това беше мъжкото шоу на Louis Vuitton Le Monde est à Vous (Светът е твой), водено от (изявено) Фарел Уилямс, придружен от симфоничен оркестър и хор, соул певците Tems и DJ Waffles.  

Dior Resort 2025

Runway преди 1 седмица

За новата колекция на Dior Мария Грация Кюри избра за отправна точка Шотландия, главната жена (дизайнерът последователно се ръководи от дневния ред на жените) е кралица Мери, точното място - пътеките и стълбите на градините на замъка Дръмънд, „най-добрите терасирани градини в света“, както признават експертите.