Следва

Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Емануил Алберт

#ПредизвикахСе: Стефан А. Щерев, един мъж за медал

Do more. See more. Live more...

 

All About Life преди 5 годиниAdvertisement
Актьор, ерген. Зодия стрелец, с аристократична бенка над лявата вежда. Мечтае за близначки, на които да вика "табуретчици мои". Ако може да му се родят веднага. Защото 44 години чар нито са малко, нито много.Както сам казва: пробег – 16 070 дни, 4х4, салон – кожен, много запазен. Системи – напълно функционални.
На път сме да ги тестваме на макс в скромните 40 секунди. Защото Стефан е първият от общо 5 вдъхновяващи особи, които заедно с Birell, бира без алкохол, предизвикахме да споделят какво биха направили със и за себе си СЕГА, без да отлагат повече. Отправната точка идва от извънредно смислената инициатива под формата на игра, с която Birell бележи нови посоки в забързаното ни ежедневие. И ни предизвиква да излезем от зоната си на комфорт, да се вслушаме в собствените си потребности и въобще – да станем по-верни на собственото „Аз“.

Стефан се предизвиква публично, т.е. имаме КАЗАНО-ОБЕЩАНО. И тъй всичко е по правилата на играта, той има всички шансове да спечели колело и куп готини награди, научи повече за тях ТУК. Но това само в случай, че не го преварим ние.

Стефане, и с к'во, викаш, реши да се предизвикаш? Вижте!


Благодарим на чудесния екип от Gallery 2.0, ул. 6-ти Септември 26, място за изложби, събития, срещи и висш пилотаж в устройството на едно специално градско пространство, за гостоприемството!

More All About Life