Следва

#ПредизвикахСе: Bibons

#ПредизвикахСе: Лорина Камбурова

Do more. See more. Live more...

All About Life преди 5 години


Advertisement Момичето, което носи морето на шията си
, влиза... и забравяш всичко. След #ПредизвикахСе на Стефан, Яна, Антоанет & Филип, идва и моментът на ЛОРИНА.



Зелената кадифена рокля подхожда на кралската ѝ осанка, безупречната очна линия загатва "жилещата" страна на скорпионския характер, а усмивката ѝ побира светове.

В главната роля: актрисата и певица Лорина Камбурова.

Сцена: инициативата на Birell, бира без алкохол, която ни мотивира да направим крачката към своето по-добро „Аз“ още сега.

Lights, Camera, Action>>>


 
А вие с какво се предизвикахте тази година? Обявете го официално във Фейсбук или Инстаграм, като не забравяте да подпишете решението си с #ПредизвикахСе, a Birell ще ви подкрепи с идеи и мотивиращи седмични награди. Или в идеалния случай с колело – за да няма спирачки пред динамичните уикенди в града или извън него.


Благодарим на чудесния екип от Gallery 2.0, ул. 6-ти Септември 26, място за изложби, събития, срещи и висш пилотаж в устройството на едно специално градско пространство, за гостоприемството.

Както и на разкошните професионалисти от Vogue Vision, които са главните "виновници" за прическата и грима на Лорина.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.