Следва

#ootd: Кълнем се в Chanel

Red Carpet Finest: Най-иконичните дизайни на Карл Лагерфелд за Chanel

the best of the best...

All fashion преди 5 години

Полу-прозрачната нежна рокля на Блейк Лайвли от Met Gala или пък дръзкият гаучо костюм на Кийра Найтли - има дизайни, които никога, абсолютно никога, не могат да бъдат забравени.

Не само защото Карл Лагерфелд е техен дизайнер, а защото носят определено усещане и побират светове в себе си.

Още с идването си в Chanel през 1983-та година, Кайзера катапултира френската марка от монотонната класика към култ, фаворитен на най-големите имена в шоубизнеса, а и не само.

Лагерфелд буквално ожени висшата мода за Холивуд, а знаменитости като Кийра Найтли, Кристен Стюарт и Даян Крюгер се превърнаха в музи.

В галерията горе>>> преразглеждаме някои от най-емблематичните му творения, разходени по червения килим.

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 17 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...