Следва

More-is-more-is-more в новото Roberto Cavalli

Embrace imperfection или цветния празник на AnnaKiki

Китайската дизайнерка Анна Янг задава темата за различната красота, или иначе казано “Embrace imperfection” за Есен/Зима 2019-та и своя личен бранд AnnaKiki...

Runway преди 5 години

Заложеното бива разгърнато още от първи поглед, благодарение на кастинга на моделите, които, макар и да не е особено видимо от кадрите, дефилират гордо със своите “несъвършенства” като лунички, родилни петта по лицето и т.н.

Цялото това отпразнуване на органичната красота се случва с помощта на експлозията от оранжеви, розови, зелени и лилави тонове, които неминуемо приповдигат настроението и изпълват окото. Color-blocking се нарежда сред най-често използваните похвати за колекцията, наред с анималистичната мания, тук изразяваща се основно в зебра и леопард принтове. Освен смелата палитра и свежите принтове, дизайнерката се заиграва умело с блясъка във всичките му прочити - комбинацията от ламе риза и пола привлича всички погледи, както и страхотните металик ботуши. Палтата пък, подобно на миналата колекция на младия бранд, са обемни и уютно пухкави, разгледани в сочни тонове и изработени изцяло от изкуствен косъм>>>

More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 2 седмици

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 3 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.