Следва

More-is-more-is-more в новото Roberto Cavalli

Embrace imperfection или цветния празник на AnnaKiki

Китайската дизайнерка Анна Янг задава темата за различната красота, или иначе казано “Embrace imperfection” за Есен/Зима 2019-та и своя личен бранд AnnaKiki...

Runway преди 5 години

Заложеното бива разгърнато още от първи поглед, благодарение на кастинга на моделите, които, макар и да не е особено видимо от кадрите, дефилират гордо със своите “несъвършенства” като лунички, родилни петта по лицето и т.н.

Цялото това отпразнуване на органичната красота се случва с помощта на експлозията от оранжеви, розови, зелени и лилави тонове, които неминуемо приповдигат настроението и изпълват окото. Color-blocking се нарежда сред най-често използваните похвати за колекцията, наред с анималистичната мания, тук изразяваща се основно в зебра и леопард принтове. Освен смелата палитра и свежите принтове, дизайнерката се заиграва умело с блясъка във всичките му прочити - комбинацията от ламе риза и пола привлича всички погледи, както и страхотните металик ботуши. Палтата пък, подобно на миналата колекция на младия бранд, са обемни и уютно пухкави, разгледани в сочни тонове и изработени изцяло от изкуствен косъм>>>

More Runway

Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2025

Runway преди 2 дни

Може да изглежда като репетиция за Олимпиадата през 2024 г., която е на път да започне във Франция, но това беше мъжкото шоу на Louis Vuitton Le Monde est à Vous (Светът е твой), водено от (изявено) Фарел Уилямс, придружен от симфоничен оркестър и хор, соул певците Tems и DJ Waffles.  

Dior Resort 2025

Runway преди 2 седмици

За новата колекция на Dior Мария Грация Кюри избра за отправна точка Шотландия, главната жена (дизайнерът последователно се ръководи от дневния ред на жените) е кралица Мери, точното място - пътеките и стълбите на градините на замъка Дръмънд, „най-добрите терасирани градини в света“, както признават експертите.