More-is-more-is-more в новото Roberto Cavalli

More-is-more-is-more в новото Roberto Cavalli

Старото и новото създават перфектното RC...

 

Талантливият Пол Съридж отново предизвика силното внимание на публиката с новата Есен/Зима 2019 колекция за Roberto Cavalli. Непогрешимо, дизайнерът обръща внимание на старото Cavalli, преплитайки го с новото от себе си, създавайки образ характерен, но ъпгрейднат, отнесен към наследството на марката.

Колекцията е изградена на базата на минималистичната и строга форма, майсторския тейлъринг и ясен силует, представляващи творческото тълкуване на Съридж. Когато става дума за старото, креативният директор обръща внимание на елегантността, дамската фрагилност, максимализма като подход, съблазнителността и самочувствието като поведение.

Разнообразието от модни продукти в дамските и мъжки ансамбли, освен на прецизността, набляга и на свободния силует, увеличените пропорции и лейъринг подхода. Емблематично за марката, в стила more-is-more, предложението е допълнено с изискана кожена галантерия, фина бижутерия, както и множество ръчна бродерия от мъниста и камъни.

Разглеждайки цялото като смесица между старо и ново, Пол аранжира ансаблите в неутрална гама от бели, сиви, сини и черни тонове. Cavalli допълнението идва с вкарването на ярки жътли и розови оттенъци, както и множество змийски, тигър, леопард и абстрактни принтове.

Минималистичната, и едновременно с това more-is-more колекция на Roberto Cavalli, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia