Следва

Да или Не: Синята флорална рокля на Меган?

Защо Меган винаги носи ръкавици, но никога не ги слага?

yet another royal trick?

All fashion преди 5 години

Напоследък, освен пръстена на палеца, от който уж се бе отказала, на очи ни се набива друг стилистичен елемент от визиите на Меган Маркъл.

Ръкавиците.


От известно време насам бъдещата мама почти не посещава официално събитие без да носи в ръцете си чифт стилни ръкавици - кожени, велурени, всякакви, които така и не биват употребени, обаче!

Любопитното е, че Маркъл всъщност никога не слага шикозния аксесоар, а просто визуално допълва фешън ансамбъла си с него.

"Стилистите на Меган са пределно наясно, че ръкавиците придават особен шик и елегантност във всяка една визия. Носейки освен клъч, и кожен или велурен чифт от този женствен аксесоар, бившата актрисата изглежда много по-изтънчена и аристократична, точно каквато трябва да е една дама от кралския двор и семейство.", казват експерти, следящи всяка стъпка на херцогинята на Съсекс.

Например, пристигайки в Казабланка, за тридневно официално посещение на Мароко, 37-годишната Меган допълни разкошната си червена кутюр рокля от пролетната колекция на Valentino за 2013-та с чифт бледорозови кожени ръкавици, които комплиментират на пудрения нюанс на модерния й клъч.

Разбира се, че за посещението в топлата страна Маркъл няма абсолютно никаква нужда от приетия като зимен аксесоар, но херцогинята и доверените й за пореден път заложиха на моден трик при стилизирането на кралските визии.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.