Следва

Vauthier

Номадска рапсодия в новото от Isabel Marant

Градско сафари, привличащо с пясъчна палитра на пустинен пейзаж...

Runway преди 4 години

Френската дизайнерка и едноименния й бранд Isabel Marant, твърде разпознаваеми със своя бохо прочит, презентират зададената тема като супер стилен подход в модата. А за новата колекция Есен/Зима 2019-та, дизайнерката отново обръща внимание на човека пътешественик.

Разглеждайки общото през номадска призма, французойката предлага мода в сафари стил, ъпгрейднат с характерни за марката модни елементи от архива. В духа на 80-те години на миналия век, Изабел сътворява цялото на базата на строгата форма, акцентираните широки рамене, подчертаната талия и изразените пропорции, подчертани в пясъчно-земна гама от пустинен пейзаж.

Работейки в полето за изява, където се чувства най-комфортно, Маран създава необохемски стил, интерпретиран с прибавените бохо стойности, изразяващи се в многобройната драперия, флуидност на формата и деликатните декоративни кожени гарнитури. Също така, дизайнерката за пореден път представя асортимент от изискани аксесоари, добавящи доза драматичност и стабилност на идеята за ърбан сафари в номадски и необохемски стил.

Номадите на Isabel Marant, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: надеждата, от която се нуждаем, се казва Prada

Runway преди 11 часа

Дуализмът е дума (и действие), която може да опише не само днешната колекция, но и цялото съвместно творчество на Миуча Прада и Раф Симънс (вижте още: Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024).

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: съблазънта на Dolce & Gabbana

Runway преди 12 часа

С повече марки откогато и да било в разгара на Седмицата на модата в Милано, определено е по-добре да сте Доменико Долче и Стефано Габана, които нямат никаква нужда от представяне. С почти 40 години опит, те не просто знаят кои са и какво представляват, но са и наистина добри в това да го покажат. Да, дуото е работило достатъчно дълго, за да имат увереността да покажат най-ранните си ретро дизайни отново. И това да звучи добре.