Следва

ЕСЕНцията на сезона. Есенен Shopping Guide, част 2

Грижа за косата

Kерастаз, водеща марка в иновациите за грижата за косата, създаде Биотик с Биофлорин – естествена активна...

Shopping преди 14 години

Kерастаз, водеща марка в иновациите за грижата за косата, създаде Биотик с Биофлорин – естествена активна съставка с термален произход, открита от Научно-изследователския център на Л’Ореал, която за пръв път се използва в продукта за грижата за косата. Като изпраща съобщения към кожата на главата, Биотик позволява възстановяването на баланса на микрофлората и нейните естествени защити за здрава и силна коса от корена.

Биофлоринът е микроорганизъм с термален произход с признати свойства в грижата за кожата. Разработен по биотехнологичен път, той е естествена съставка, богата на олигоелементи, витамини и аминокиселини, участващи в структурата на косъма. Революционните скринингови проучвания направиха възможно откриването на непознат до момента ефект върху кожата на главата в иначе изключително широкото му поле на действие.

Биофлоринът изпълнява двойна функция: защитна, като подсилва естествените защити на кожата на главата и възстановява защитните й функции, и регулираща – като заздравява и подхранва уязвимата кожа на главата, загубила своя баланс, като същевременно й помага да се справя по-добре с агресивните фактори. Биофлоринът е истински естествен страж за кожата на главата.

Идва зима, а твоята глава се нуждае от истинска грижа!

Продуктите на Kerastase ще намериш в магазините за селективна козметика и в аптеките.


 

More Shopping