Следва

#ootd: IS-a-bel MAR-ant

Слама + рафия = вирусния аксесоар за лято 2019-та

официално е!

All fashion преди 4 години

А в Zara или Mango дори откриваме нескъпи потомци на Le Baci на Jacquemus...

Има модни марки, способни да пробудят сетивата. И не говорим за простото мечтаене, което "подаряваме" на кутюр креациите на Givenchy и Balmain. Говорим за способността на някои фирми да ни телепортират към пейзажи, подобни на сънищата, и да ни накарат да пожелаем на практика всяко едно от предложенията, които представят на модния подиум. Една от тях без съмнение е Jacquemus.


Лейбълът на младия Симон не само ни влюбва в дизайните, а и ни "тормози" с изкушения от най-малки до най-големи. Дизайнерът съвсем успешно пресъздава златното слънце на Френската Ривиера и очарованието на плажовете на Южна Франция и прави от колекциите си истински "bomba" феномен.

През изминалите сезони "вирусни лакомства" на Jacquemus станаха чантата Le Chiquito и плетената шапка с гигантическа периферия, а за Пролет/Лято 2019-та Le Baci обещава да се обзаведе със същия етикет.

Чантата, част от колекцията La Rivera, представена на Парижката седмица на модата, се "качи" на модния подиум в различни размери, вариращи от най-малкия до най-големия. Аксесоарът е изработен от слама и рафия, комплиемнтиран от къса дръжка и квадратна форма и е завършен от големи, спускащи се, ресни.

Le Baci е един от онези фетиши, които разпознавате веднага след като го видите. Кълнем се, че ще се превърне в един от фаворитите на уличния стил, а и все пак вече я видяхме в ръцете на големите, съчетана с розов костюм и легендарните обувки Celine Mary Poppins, например.

Аксесоарът на лято 2019-та вече е в онлайн магазина на Jacquemus и идва в три размера: малък Le Petit Baci, миди Le Baci и XXL Le Grand Baci. Вие коя избирате?
More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 13 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".