Следва

Най-скъпите и най-красиви обувки от дефилетата на Големите или какво ще се носи тази есен

Supreme + Jean Paul Gaultier = В.Н.Л.

поредната...

All fashion преди 5 години

Steetwear-марка Supreme е царя на колаборациите, а поредният, който падна под ножа, преносно казано, разбира се, е модният лейбъл Jean Paul Gaultier.


В духа на поп-арт-а, съвместната колекция на френския дизайнер и култовата американска марка, ще симбиотира луксозния шик с хъшлашкото излъчване на модния уличен живот.

Датата на издаване на колекцията все още не е известна, но пък вече си имаме кадър в Instagram, на който модел позира соаниран в карирано мохерно палто, допълнено от ексцентричен сет яке и панталони с тредни принт, всичкото - завършено с колан с метална с надпис "Gaultier Supreme".


Вече нямаме търпение за целия lookbook, но преди това се присещаме, че последното сътрудничество на Supreme с луксозната марка е съвместната колекция с Louis Vuitton на Ким Джоунс.


More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 1 ден

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично. 

Giorgio Armani Menswear Spring/Summer 2025

All fashion преди 1 ден

В мъжката колекция Пролет/Лято 2025 Джорджо Армани остава верен на себе си, като също така поставя едва забележима граница между предишното шоу на другата си линия - Emporio Armani. От нея настоящото шоу краде спокойните силуети, ризите с драматични изрезки и почти шалвари, пъхнати в груби ботуши.