Следва

Make it Fashion

Най-скъпите и най-красиви обувки от дефилетата на Големите или какво ще се носи тази есен

shoeaholics...

All fashion преди 4 години

Макар и настоящият топъл сезон да е основна тема на разговор в нашата Редакция, погледите ни са вече насочени към все още далечната модна Есен 2019-та. Но пък влечението е неизбежно, имайки предвид наскоро приключилия моден месец, оставящ наситен послевкус по отношение на страховито добри аутфити, чанти, обувки, аксесоари и, разбира се, бюти визии, които сме готови да опитомим още отсега.Затова след подробния разбор на дефилетата, продължаваме с разглеждането на детайлите, които всъщност правят цялото. Стартираме с най-доброто от чантите, а след това се пренасяме към бюти визиите, за да стигнем днес до обувките и всички дизайни по темата, които крадат погледите ни.За всеобща радост дизайнерите дават най-доброто, на което са способни, за да задоволят разточителните ни желания или иначе казано най-голямото женско guilty pleasure. Преобладаващите на подиума Пепеляшка интерпретации заемат върхова точка в прочитите на Tom Ford, Hellessy, Off-White, Cushnie и Area, последните от които не използват кристали директно върху обувката, разчитат на капсите, но добавят капризната декорация към чорапките, с чиято помощ биват стилизирани.

Tom Ford

Hellessy

Off-White

Cushnie

Area

Всичко грубовато и combat е на почит, а италианските дизайнери особено усилено се впускат в този тренд - Prada, Tod's и Bottega Veneta. Освен тях също така се включват Acne Studios, Dries Van Noten и Burberry, всеки със своя отличителен подпис.

Prada

Prada

Tod's

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Acne Studios

Dries Van Noten

Dries Van Noten

Burberry

Кецовете, както всеки сезон, така и този, неизменно присъстват на подиума, а интерпретациите, които бързо привличат окото са на Collina Strada, където отличителната tie-dye техника е акцент, както и още Burberry, където пък отново кристалите биват застъпени.

Collina Strada

Burberry

Chloe

Christopher Kane

Dion Lee

Gucci

Hermes

Loewe

Max Mara

Michael Kors Collection

Miu Miu

Off-White

Prabal Gurung

Sies Marjan

Tibi

Tory Burch

Versace

Zimmermann

 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.