Следва

Да или Не: Да се омъжиш в бели Crocs? Не светят в тъмното

Стартира CatfluencerBG – първата академия за котки инфлуенсъри

Инфлуенсърите са много – CatfluencerBG е само един!

All About Life преди 4 години

Запознайте се с единствената по рода си академия за котки инфлуенсъри. В следващите два месеца проектът ще се гмурне в изключително модерната в момента професия, с тази разлика, че ще развива не хора, а домашни любимци. Инициативата се реализира благодарение на новата за българския пазар котешка храна Purina ONE, а в рамките на кампанията всяко коте (и неговия стопанин) ще може да се бори за титлата Catfluencer на България в специално създадения Instagram профил (@catfluencerbg) на проекта.



CatfluencerBG
стартира на 30 април и се разгръща в няколко важни етапа. След като бъдат избрани, участниците в първата академия за котки инфлуенсъри ще трябва да се справят с различни типично инфлуенсърски предизвикателства за период от 3 седмици. 15 от най-въздействащите муцунки ще бъдат избрани за финалисти от специално жури, а крайната дума ще има широката публика. Стопаните, които решат да запишат своя любимец, ще бъдат напътствани от най-добрите инфлуенсъри в страната и ще получат безплатна храна Purina ONE (в рамките на кампанията), която ще се погрижи за здравето на котенцето както отвътре, така и отвън.

Всичко това е страхотна идея, но би останала само такава, ако всъщност не крие зад себе си важна кауза – по-малко бездомни котки по улиците. Като бранд, който от години подкрепя проекти в посока осиновяване и търси решение на проблемите на животните у нас, Purina си постави за цел да намери сигурен и уютен дом за повече котки. Това ще стане възможно благодарение на НПО партньор, които кампанията ще подкрепя с предоставяне на храна.

„Винаги сме работили активно за това да решаваме проблемите на домашните животни у нас. Един аспект от това е намирането на дом за бездомните котки. Надяваме се, че с този проект ще натрупаме достатъчно гласност и ще успеем да променим нагласите на хората, които нямат търпение да присъединят още един нов член към своето семейство", сподели Елизабет Гранвил-Попова, Старши бранд мениджър Purina България.

CatfluencerBG е една уникална възможност по забавен начин всеки, който желае, да се потопи в бляскавия живот на инфлуенсърите и да се докосне до тази толкова интересна и в същото време недобре позната професия. Заедно ще помогнем на кауза, която се бори за това повече котки да открият своя нов стопанин.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.