Следва

The eyes, chico

Спират Victoria's Secret

is this the end...

All fashion преди 5 години

"Ангелите" напускат поради падането на рейтинга. Но шоу в крайна сметка ще има, не и по телевизията обаче.

"Решихме да преразгледаме традиционния формат на шоуто Victoria's Secret", издава Лесли Уенер - главен изпълнителен директор на L Brands. Според нея шоуто „трябва да се развива и да се поднася на зрителите по съвсем различен начин, за да се създаде "абсолютно нов тип забавление".

Миналата година дефилето с изкусително бельо и модели отбеляза рекорден спад - само 3.3 милиона зрители гледаха шоуто, излъчвано по телевизията от 2001 година насам.

Припомняме, че през ноември 2018-та, генералният директор на L Brands Inc., която притежава марката Victoria's Secret, Ян Сингер напусна компанията на фона на скандала около шоуто на марката.


След ревюто тогава марката бе силно критикувана за липсата на разнообразие сред моделите - в частност: без транссексуални хора или модели с различни фигури в кастинга. Едуард Разек, ръководител на маркетинга на Victoria's Secret, в интервю за списание Vogue заяви, че веруюто на марката е "фантазия" и за него не е необходимо да се включват различни модели.

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 3 дни

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично.