Следва

Win It! Два билета за най-грандиозния музикален фестивал в Европа!

Бившият астролог на Даяна направи хороскоп на бебе Арчи

null

Celebrities преди 4 години

Той е само на няколко дни, но някои вече са сигурни: Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор е предназначен да прави страхотни неща.

Бившият кралски астролог Пени Торнтън, която пророкува и американска съпруга за по-малкия брат на принц Уилям, направи астрална прогноза на основните черти на характера на първородния син на принц Хари и херцогиня Меган. Според нея момчето е предопределен да играе сериозна роля като член на кралското семейство.


Според личния астролог на покойната принцеса Даяна, бебе Арчи ще бъде силен, харизматичен и самоуверен джентълмен, с особен интерес към науката и човешките права. Тя посочва още, че момчето ще има силна връзка с баща си.

"В първородния си син Хари ще намери сродна душа", казва Пени.

Детето е родено в понеделник, 6-ти май, в 5:26 ч., по изгрев слънце. Тоест, Арчи е зодия Телец и има силата на Слънцето. Според нареждането на планетите му той ще е силен, харизматичен и уверен. А тъй като е силно повлиян от приближаването на Уран към Меркурий, Арчи ще бъде остроумен и ще има независимо, самосиндикално мнение.

Артистичност и остроумие не са единствените черти, които Арчи ще вземе от баща си. "Той ще върви по стъпките на родителите си, ще стане борец за човешките права и защитник на природата. Той ще се стреми към наука - особено астрофизиката, космическите изследвания и технологиите.", казва още кралският астролог.

Що се отнася до майчинските умения на Меган - те са закодирани в зодията й - Лъв, за копто е съвсем естествено да бъдат родители, Маркъл е родена и в възходящ Рак, а Ракът е знак за майчинство и женственост. Тези представители обичат да образоват и да се грижат за децата. Хари, пък, несъмнено ще бъде любящ баща.

More Celebrities

Не е нужно да си луд, но помага да си стилен: Кание и Бианка Ченсори в Маями

Celebrities преди 10 минути

В Маями се провежда панаирът за съвременно изкуство Art Basel, който посетиха Шон Пен с новата си приятелка Натали Кели, милиардерът Джеф Безос с годеницата Лорън Санчес, и, разбира се, Кание Уест и Бианка Ченсори. Последните двама мигновено залепиха за себе си всички околни погледи, както отбеляза и Daily Mail.