Следва

Изумителният глас на Корийн Бейли Рей излиза в нов албум през февруари

Вампът от Здрач с продължение

Необичайната любов между вампир и смъртно момиче пресъздаде Стефани Майер в четирилогията си – „Здрач”, „Новолуние”, „Затъмнение” и „Зазоряване”. Точно преди година киноверсията на „Здрач” подлуди...

Movies & TV преди 14 години

Необичайната любов между вампир и смъртно момиче пресъздаде Стефани Майер в четирилогията си – „Здрач”, „Новолуние”, „Затъмнение” и „Зазоряване”. Точно преди година киноверсията на „Здрач” подлуди тийнейджъри и папараци. Тогава сексапилният Робърт Патинсън получи въздишката на мнозинството тийнове, припадали до скоро по Леонардо Ди Каприо във филма „Титаник”.

Като всеки красив младеж, изгряла звезда и Патинсън не успя да се скрие от първите страници. Клюките засегнаха него и партньорката му от „Здрач” Кристен Стюарт, подозирани в тайна любовна връзка.

В най-новия си брой Робърт Патинсън грее от корицата на Венити Феър, където почитателките на „вампира” могат да научат подробности около него. Интересен е фактът, че вместо да лудува в някой нощен клуб, Робърт би предпочел да си остане вкъщи с книга. Израснал с ясната идея да стане или музикант или актьор, Патинсън все още не може да свикне с вниманието на феновете и признава, че не обича тълпите и се дразни, че не може да напусне спокойно хотелската си стая.

Въпреки очевидната му красота, актьорът се оприличава на „анимационен герой” и признава, че фактът, че единия му крак е по-дълъг от другия го прави да изглежда „като идиот.”

Оказва се още, че фанастичните филми са специалитетът на Робърт, който е участвал и в „Хари Потър”.

Премиерата на втория филм от вампирската сага „Новолуние” ще е на 20 Ноември, когато ще се разбере продължението на взаимоотношенията между Едуард и Бела – герои в поредицата.

Трейлър към филма>>>


Красавици по "Здрач" в 4 вамп визии на актрисите от филма можеш да видиш в ноемврийския брой на Glamour. Изданието вече е на пазара плюс подарък 2 червила.
 

More from View Sofia

More Movies & TV