Следва

И Levi's пусна капсулна по Stranger Things

It shopping list: Луд на всички нюанси на жълтичкото се радва

По стечение на обстоятелствата жълтото се превръща в главно действащо лице този сезон

Shopping преди 4 години

В своята палитра от нюанси той е набеден за една от Големите Тенденции, еднолично диктуващи случващото се на модния небосклон за Пролет/Лято 2019-та. Дали заради обстоятелствата, или по-скоро заради личните ни предпочитания, жълтото се оказва и редовна тема на разговор през настоящата седмица. Разглеждаме различните му нюанси, всеки един от които е широко застъпен в случващото се сега - от лимоново сорбе; наситен marigold или иначе казано невен; горчица или бледия, почти маслен тон, който последно обсъждахме тук.

С плахи стъпки или умело крачещи към смелия прочит, припознаваме се с една или друга част на палитрата, а днешният шопинг има за цел веднъж завинаги да приобщи жълтото в гардеробите ни, не че се нуждаем от побутване, а по-скоро оправдание за поредната страхотна покупка. Затова без колебание обхождаме добре познатите и любими онлайн модни пространства докато открием точния дизайн. Не се концентрираме върху един конкретен ценови клас, а включваме всичко, откраднало погледа ни, благодарение на кройка, цялостно изпълнение, впечатляващ вид и не на последно място - цвят, от който не откъсваме очи.

Преобладаващо рокли, но и още сатенени поли с високи цепки и миди силуети, ефирни топове от капризни материи, както и нещо от Prada и Bottega Veneta за добро настроение, селекцията ни от 35 дизайна откриваме в галерията горе, а останалото оставяме в ръцете на професионалистите. Под останалото визираме не друго, а именно поддръжката, която в зависимост от материята е от съществено значение. Perwoll Care&Refresh и специалната му Deo-Tech технология предприема правилните мерки, за да обгрижи по най-добрия начин скъпоценните ни находки, осигурявайки свежест, прекрасен аромат и по-дълъг живот. Формулата е разработена, за да запази безупречния вид на капризните материи, около които ние редовно се съсредоточаваме, а в това число попадат високотехнологичните, тези с примеси или изцяло синтетичните.


#ootd: Луд на жълтичко се радва
#ootd: Луд на жълтичко се радва vol.2
#ootd: Луд на жълтичко се радва vol.3

More Shopping