Следва

Trend report: От HIPPIЕ до HAUTE - все tie-dye

Внучката на Соня Рикел пуска собствен бранд

Ако името Соня Рикел е всеобщо познато, благодарение на едноименния бранд, който французойката основава през 1968г., превърнал се в епитом на ежедневния френски стил навремето, но който запазва своето очарование и до днес със своите красиви плетива и интересен подход, то това на нейната внучка тепърва предстои да се чува.

All fashion преди 4 години


Лола Рикел със съпруга си Жереми

Лола Рикел е позната в модните среди като внучка на великата Соня, но и оше като създател на нюйоркската ПР агенция Chocolat Noir. Съвсем отскоро обаче Лола тръгва по стъпките на баба си, създавайки специална athleisure линия, наречена Pompom. Изявяващата се вече и като дизайнер французойка е бивша танцьорка, а сега практикува усилено пилатес, затова спортната линия идва като естествено решение. За замисъла зад идеята тя споделя, че отделните елементи като суичери, шорти, анцузи, клинове и сайклинг шорти са така създадени, че да правят впечатление както във фитнеса, така и на улицата: "Спортно облекло, но шик издържано. Това, което ми доставяше най-голямо удоволствие по време на тренировки преди бяха аутфитите, но като възрастен човек така и не попаднах на достатъчно добър екип, който да ме впечатли с вида си."

Тя още разказва, че това, което прави Pompon различно като име, са малките детайли. Клиновете например са така конструирани, че да комплиментират максимално талията и ханша, прибирайки и повдигайки необходимото. Плюшените елементи, които са запазен знак на покойната й баба, се преразглеждат и тук, задължително в цветна палитра. Самото име пък Лола използва, за да отдаде почит на баба си, за която споделя закачливо, че е слагала помпони навсякъде, където може и не може.

Очакваме колекцията онлайн в началото на месец ноември на сайта на бранда https://www.pompom-paris.com/

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.