Следва

Хирургическа прецизност от Giambattista Valli в Париж

Start shopping NOW: Нов сезон, ново Аз

С приготовленията за новия сезон, в това число разбирайте основно разбор на тенденцииТЕ, освобождаване на място в гардероба, плануване на нови визии и, разбира се, дълъг и разточителен шопинг, обхващащ всичките ни модни желания.

Shopping преди 4 години

И понеже по разбираеми причини този списък с желания е наистина много дълъг, залавяме се със задачата да го разпределим на части.

Ориентирани единствено към сезон Есен/Зима 2019-та, разглеждаме и редим всичко, което страшно харесваме от новите колекции, както и всичко, което мигновено бихме добавили към личните си селекции. Днешната тема подчиняваме на ярките цветове и защото са в окото на тенденциите, очаквайте детайлния им прочит още утре, и защото присъствието на цвят - дали под формата на принт или монохромен прочит, успява да създаде настроение без усилие дори, а да не говорим, че наситените тонове на циклама и жълто така добре комплиментират току-що придобития бронзов загар.


Пола Max Mara Leisure 300лв.

Красивите продобивки пък, независимо дали съвсем нови или вече обичани в дълъг период от време, се нуждаят от правилен подход и умна грижа, ако желаем те да запазят своя живот и най-добър вид за дълго време. Тук на помощ идва Perwoll и новата лимитирана серия Renew Advanced Effect с Fibrex-Tech технологията като оптимално решение на иначе трудната задача - специалната формула подсилва влакната и увеличава яркостта на цветовете, за да изглеждат дрехите ни нови за по-дълго.

Няма нужда винаги да е ново! #RethinkFashion

More Shopping