Следва

R.I.P. Жак Ширак

WIN IT! Със сенките шега не бива...

Модерен Ренесанс за всяко око!

All About Life преди 4 години

Да, говорихме си за революционните грим-методи на Анастасия Соаре (ТУК) и да, говорихме си за любимите ни продукти на Anastasia Beverly Hills, които Sephora България предлага (ТУК), но какво ще кажете - не е ли време вече да ги използваме?

Ами, време е, и още кака! To-die-for палитрата, притежаваща силата да накара и най-големия противник на грима да започне да експериментира с цветове и форми, описана ТУК, става обект на Giveaway "наддаване" в Инстаграм профила ни - @viewsofia.

Затрудняваме един вид правилата, защото търсим реална отдаденост към предмета. За да спечелите палитрата, трябва да: следвате View Sofia и Sephora Bulgaria в Инстаграм, да сте харесали поста с публикацията и да коментирате с името на приятелка и името на един от цветовете в палитрата. Даваме #Старт веднага и слагаме точка следващия петък (4.10.) Go, go, go!

Tempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter, Cyprus Umber, Raw Sienna, Burnt Orange, Primavera, Red Ochre, Venetian Red, Warm Taupe, Realgar - имената на всеки един от цветовете в палитрата.

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 23 часа

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата

С Халите се случва чудо: двете възстановени фасади и още от процеса по реставрация

All About Life преди 2 дни

Днес имахме огромното удоволствие да надникнем в процеса по възстановяване на Централните софийски хали. Екипът на Kaufland България показа какво е свършено дотук. Гледката и усещането са вдъхновяващи.