Следва

Моята кухня от Раймонд Вагенщайн

Планета 51 звучи на български със звездни гласове

Създателите на „Шрек” отново залагат на зеленото, но този път главните герои са малки зелени човечета, населяващи...

Movies & TV преди 14 години

Създателите на „Шрек” отново залагат на зеленото, но този път главните герои са малки зелени човечета, населяващи Планета 51. Те живеят спокойно и безгрижно своя живот, но в постоянен страх и напрежение от извънземна атака. И тя се случва – в лицето на един землянин.

Освен с оригинален сюжет и забавни диалози, Планета 51 блести и с професионално озвучаване на български език. Гласовете на малкия Лем, запленен от космоса, на красивата му приятелка, на Генерал Гроул, мобилизиращ цялата армия на Планета 51 срещу извънземното нашествие и на учения професор, който подклажда ужаса от хората, са поверени на звезден отбор от обичани български актьори.

Камен Воденичаров успешно се превъплъщава в Лем. Неговата приятелка Нийра е озвучена от актрисата и водещата на „Огледала” Гергана Стоянова. Професорът и генералът говорят с гласовете на Георги Мамалев и Николай Урумов.

Оригиналните гласове в забавната комедия също са звездни. Дуейн Джонсън – Скалата влиза в ролята на чаровния Капитан Чарлз „Чък” Бейкър. Джесика Бийл се превъплъщава в Нийра, а Генерал Гроул говори с гласа на Гари Олдман.

Планета 51 и историята на нейните малки зелени обитатели може да се гледа в кината предпремиерно от 4 декември.
 

More Movies & TV