Следва

Кръвни връзки: Катрин Зита-Джоунс и детето Карис за Fendi

Сестрите Дженър с колекция оскъдни бански

оскъдни, оскъдни - колко да са оскъдни...

All fashion преди 4 години

23-годишната Кендал и 22-годишната Кайли продължават да творят и развиват модната си линия Kendall + Kylie, бележеща началото си през 2012-та. Този път разширяват гамата предлагани продукти със серия оскъдни бански, която смятаме за логично продължение на дизайнерското им начинание.

Като две от най-фотографираните, а и "най-самоснимащи" се сестри в света, Дженър момичетата редовно изправят на нокти последователите си с предизвикателни кадри по едва забележими бански. Идващи от семейство с подчертано предприемчив нюх, Кендал и Кайли не пропускат възможност да завладеят ниша, в която ги бива - така, де, защо да рекламират нечии чужди бански, като могат да направят свои.

Анонсиращите линията кадри са на личната фотографка на най-младата милиардерка Кайли (а отскоро и на сестра й Кендал) - Саша Самсонова. В нейния Инста-профил се появиха снимки, на които един от най-скъпоплатените модели позира в бикини с леопардов принт, а по-малката й сестра представя бански, също с животински принт, но решен в жълто и черно.

Кендал пък публикува в личния си профил видео, на което наблюдаваме сесията бекстейдж.

Смятаме рекламната тактика на сестрите (семейна черта) за желязна - използват платформите си, за да рекламират продукти от собствените си линии, които, при други равни условия, не биха могли да предизвикат кой знае какъв интерес. Американците са майстори в превръщането на имената си продукт - за пионер в това начинание, Крис Дженър ще ни прощава, но считаме Парис Хилтън.

Моделите на Kendall + Kylie са достъпни в доста онлайн шопове - ASOS, Neiman Marcus и Amazon. Предполагаме, там ще намерят място и банските.

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 12 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".