Следва

Start Shopping NOW: Teach Me How to Hoodie, T-teach Me How to Hoodie х50

Кръвни връзки: Катрин Зита-Джоунс и детето Карис за Fendi

Мама и дете в приятна и елегантна сесия с рекламна цел за италианската Fendi.

All fashion преди 4 години

Вълна от деца на известни и красиви родители завладява модния свят. Нормално, бихме казали. И изброяваме: Кая Гербер, Лили Роуз, Круз Бекъм, Джейдън и Уилоу Смит, Дева Касел, Ева Андерсън, Естер и Клара Макгрегър...

В роднинската върволица се намества още една симпатична двойка, свързана кръвно - Катрин Зита-Джоунс като майката и Карис Дъглас като щерката. Една приказка от света на киното, поръсена с магичния прашец на обичта.

Подчиняват на рекламните си нужди този сценарий Fendi, в частност направлението аксесоари, и още пó в частност - наистина прекрасната чанта на бранда с име Peekaboo.

Катрин, 50, и Карис, 16, еднакво хубави, изглеждат супер елегантно в ансамбли от италианската модна къща от глава до пети. Нас лично ни изумява как е смесила чертите на татко си /Майкъл Дъглас/ и майка си тийнейджърката Карис, абсолютно непредвидим, но приятен и симпатичен микс.

Иначе, в кампанията е уловена онази прелестна стилова приемственост, която, неизбежна по своя характер /все пак именно от мама се учим на стил/, съставлява голямата красота на този тип кампании. В случая отлично интерпретирана от италианците от Fendi в една нежна винтидж стилистика, и, разбира се, в сърцето на Рим.

"Смятам, че Peekaboo е аксесоар над времето, защото приляга на всеки повод, на всяка личност. Елегантна е, а същевременно и забавна" – споделя Карис. И добавя: "Много се забавлявахме на снимките. Имаме еднакво чувство за хумор, затова и вечно се смеем. Откровено, това е най-смешният човек, който познавам. Щастлива съм, че имам толкова прекрасна връзка с майка ми."

More All fashion