Следва

Темата на MET GALA 2020 is all "About Time: Fashion and Duration"

Юрген Телер (се) снима за Kiko Kostadinov x Asics

Новият модел идва като допълнение към есенно-зимната колекция на Костадинов за 2019/2020

All fashion преди 4 години

В продължение на текущата си колаборация с японския спортен бранд Asics, базираният в Лондон дизайнер Кико Костадинов представя нов модел - чифт кецове, носещи името GEL-KORIKA.


Fashion Awards 2019: Наоми със специален приз, Кико Костадинов с номинация & още


Изкусните фотографски способности на Юрген Телер специално в тази кампания се проявяват и като моделски - под арт директурата на Джейми Рийд в центъра на рекламните фотоси застава самият Юрген. Сценарият е ваканционен - Телер се "самозаснема" в различни позиции, обединени от главната тема: позира на поле, в хотелска стая и пред фонтан.

Темата е обявена като логическо продължение на есенно-зимната презентация на българина, която, припомняме ТУК, беше вдъхновена от филмите Midnight Lace и The Ring. Моделите си проправяха път с маски на лицето, отрупани с кристали.


"Джорджи Хаят: Този сезон получих покана и за дефилето Мъжка мода на Кико Костадинов - визуално пиршество! Невероятно е, наистина."


Сега, използвайки като основа функционалния характер на облеклата на Asics, Кико създава нов силует, по който обаче все още личат белези от предшественика Sokat, показан ТУК.

Достъпен както като част от женската линия на Asics, така и от мъжката, моделът е разработен в черно, сиво и две многоцветни комбинации.

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.