Fashion Awards 2019: Наоми със специален приз, Кико Костадинов с номинация & още

Fashion Awards 2019: Наоми със специален приз, Кико Костадинов с номинация & още

Пълният списък с номинираните за Fashion Awards 2019 на British Fashion Council

На 2-ри декември 2019-та Royal Albert Hall в Лондон ще стане домакин на ежегодните награди за мода на Британския моден съвет - BFC Fashion Awards 2019. Припомняме, че преди броени дни същият Съвет излъчи имената на 100 нови креативни лица, чиято работа трябва да наблюдаваме изкъсо, а един от посочените е нашият Боги (Chilldays).

Базирайки се само на списъка с номинирани, изложен по-долу, церемонията обещава огромно вълнение. За бранд на годината се борят Bottega Veneta, Gucci, Jacquemus, Loewe и Prada, всеки от които е номиниран и в не една друга категория. Сред моделите борбата е главно между миналогодишната победителка Кая Гербер, Адуа Абоа и Уини Харлоу, като разбира се, не подценяваме и останалите претендентки.

Освен че Съветът номинира добре познати имена, както и вече печелили награди участници, включва и някои чисто нови модни фигури - Кико Костадинов и дизайнерките на женската линия към едноименния му бранд са номинирани FOR THE FIRST TIME EVER, както и дизайнерката зад бранда Aries.

Имената, които виждаме в списъка, са избрани измежду над 2 500 в цялата модна индустрия. Заедно с тях на сцената ще излязат тазгодишните носители на специални награди за принос - Наоми Кембъл и Джорджо Армани.

Още кой се бори за награда:


Gucci

Дизайнер на аксесоари на годината
Алесандро Микеле за Gucci
Даниел Лий за Bottega Veneta

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.