Следва

Уличният стил на звездите: Джей Ло, перфектна до доказване на противното

Дневен ХОРОСКОП - 13.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Отнесете се по-реалистично към днешния ден - не давайте шанс на определени очакванията, дори породени от най-чисти желания, да замъглят представата ви за това, което в действителност се случва. Финансовите ви дела ще са в застой или ще търпят известно забавяне, но не се тревожете, защото е временно явление - всичко ще се разреши с течение на седмицата. Сряда е сложен ден за пътуване – специално при жените; мъжете пък са склонни да виждат проблемите по-големи, отколкото реално са, което не е в услуга на никого. Ангажиментите, срещите или разговорите с (или за) деца ще имат благоприятно развитие, особено за представителите на Везни, Водолей или Близнаци.

Овен, Лъв и Стрелец: ще имате ангажименти, свързани с плащания или други парични въпроси, които едва ли ви изненадват – и все пак, бъдете подготвени. Денят вещае изненади, но освен тях и доста усложнения, така че се мобилизирайте и дайте всичко от себе си, за да не изпаднете в състояние на стрес, защото при такова най-малко бихте могли да се справите с належащите дела и проблеми.

Телец, Дева и Козирог: ще имате ангажименти или разговори с жена, които са полезни за вас; имате и предостатъчно работа у дома или със семейството си, така че не губете време с други маловажни дела. Концентрирайте се върху това, което трябва да бъде завършено днес.

Близнаци, Везни и Водолей: сряда ще бъде важен и успешен ден, в който ще имате възможност да реализирате важните си планове и желания. Повечето от семейните задачи или ангажименти ще допринесат за личностното ви развитие. Мъжете на тези три зодиакални знака ще се радват на новина/събитие у дома или в семейството.

Рак, Скорпион и Риби: подходете внимателно към всяка промяна или изскочил в последния момент ангажимент. В никакъв случай не омаловажавайте изпълнението на ежедневните си задачи. Нови запознанства вероятно ще създадат известен дискомфорт, но не задълго – от вас зависи колко бързо ще разведрите мислите си. Представители на знаците Козирог, Телец или Дева ще са в центъра на вниманието ви днес.

More Astro