Още за гала церемонията на Best Model of The World 2009

Остават броени дни до пристигането у нас на най-добрите модели от цял свят за финалите на 22-то издание на световният конкурс Best Model of The World 2009 на 11 декември 2009 в зала 3 на НДК. ..

Остават броени дни до пристигането у нас на най-добрите модели от цял свят за финалите на 22-то издание на световният конкурс Best Model of The World 2009 на 11 декември 2009 в зала 3 на НДК. До настоящия момент, 62 държави са заявили участие.

Конкурсът като концепция се ражда преди 24 години в Париж, от създаването на висшата мода и модни къщи като Madame Carven, Paco Rabanne, Azzaro, Louis Feraud, Nina Ricci, Dior, Yves Saint Laurent, Ungaro, Boshero, Torrente.
Този конкурс, освен че дава най-престижните награди за професионални модели, е трамплин за професионалното развитие на много млади таланти. Сцената на Бест Модел-а е била силен старт за едни от най-преуспелите ни модели Сашо Андонов, който се реализира в САЩ. Катя Пенева - в Италия и Франция, Нети, Цеци Красимирова, Калина Делиганева и още много други

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.