Следва

Наталия Водянова иска да закусва в Тифани - Арно й го купува

Стил урок на седмицата: с душа на минималист и гардероб на стилист

Пълният с добре изработени базови елементи гардероб е предпоставка за множество чудесни аутфити.

All fashion преди 4 години

Това важи с пълна сила, особено ако се уповаваме на минималистичния маниер на съчетаване. Изчистените линии, ненатрапчивите тонове и умните кройки, които са не просто класически, но и още достатъчни при наслояване на различни дизайни, влизат в основата на подбора. Помежду си отделните модели се съчетават безотказно, дори без да се налага да влагаме усилие в подбора им, вместо това се съсредоточаваме около по-интересната страна на стайлинга, а именно аксесоарите и/или надграждането с пластове.

Тези водещи линии, плюс необходимите за сезона уютни плетива, красиви връхни дрехи и прецизните палацо панталони, идват като основни помощни средства в построяването на седемте отлични минималистични зимни аутфита, към които днес се обръщаме за вдъхновение:

Финият тейлъринг е винаги добра идея, най-вече когато е решен в бежово, все пак това е палитрата, под чието влияние минава цялата 2019-та година. Панталоните избираме задължително с висока талия, в случая и с колан, а сакото е приятно преувеличено в размера си. Плетивото спазва зададения тон на палитрата, а раздвижването идва от подбора на бели аксесоари - обувки и/или чанта.

Говорейки за палацо панталони, то сивата им интерпретация е повече от добра идея. Силуетът им е напълно самодостатъчен, за да позволи отсъствието на аксесоари - пухкавият голям бял пуловер ги придружава красиво, а акцентът в ръкавите е бонус, който не бива да пропускаме.

Кожата е своеобразен акцент за сезон Есен/Зима 2019-та, а в случая на Роузи нещата изглеждат страхотно в опростен и ненатруфен стайлинг - черни панталони и риза, ботуши до коляно и една контрастна бяла чанта, Bottega, ако е възможно.

Бягството от монохромната гама е здравословно решение, което следва да упражняваме от време на време. Тук конкретно класическите бежови панталони добиват нов прочит с намесата на оувърсайзд синия суичер, а резултатът не е за подценяване.

Плетената рокля е сред най-удачните избори за зимния сезон, а монохромният маниер на съчетаване подпомага завършения елегантен вид, към който често се стремим. Макси рипсен силеут в комбинация от голям блейзър в същия тон, а за финален щрих неостаряващите изтъркани Converse.


 

Продължавайки с бежовата вълна, комбинирането на вълнена миди пола с поло с къс ръкав от кашмир ни се струва като елегантен прочит, към който да се насочим. Аксесоарите и тук са малко, но добре подбрани - колие верига и бели ботуши до коляно.

Костюмът от две части, но с шорти вместо панталони, е тренди интерпретация на обичаната класика, радваща се на всеобщо обожание на стрийт стайл сцената. Кроко ботушите пък вярно придружават ансамбъла, точно както и тенденциите за сезона повеляват.

More All fashion