Happy RIU Year!

Happy RIU Year!

Новата година на Елоиз, за разлика от Коледата, засега не е екранизирана. Ето защо поемаме инициативата и се заемаме с режисурата и сценографията.

Така, в случай, че нюйоркският хотел Plaza е зает, а и за да не се повтаряме, местим сетинга в RIU Pravets. Ролята на порасналата Елоиз доверяваме на Евелин М., като държим и гардеробът й - не че не харесваме стария - да е подходящ за пораснали. Запазваме нивото на автентичност, само леко осъвременяваме.

Кадифеното сукманче заменяме с прозирно Долче с бохемски дизайн (3 822лв. от MyTheresa) и доукрасяваме с чифт обеци от същите двама модни гении и черни обувки със заострен връх, китън токче и богата орнаментика. Косата е прибрана на нисък кок, два кичура галят скулите; червилото - червено, разбира се. Изтегляме прецизна черна линия на всеки клепач, нанасяме спирала - обилно. Нещо ще се случи...

Сюжетната линия се ръководи изцяло от новогодишната програма на РИУ Правец, както следва:

Богато музикално оформление и феерия от звездни изпълнители в Новогодишната нощ, по традиция водена от Богдан Томов. В зала "Правец" освен изисканото меню, докосващо сетивата, Елоиз ще посрещне 2020-то година в компанията на Миро, Преслава, Дани Милев Бенд, ВИВО Монтана, Николай Славеев и Симфоничен оркестър с диригент Огнян Митонов, а в зала "Тера" богатият избор на ястия ще бъде подправен отново с добро настроение и Миро, Преслава, Група АТЛАС, Дани Милев, Богдан Томов, Николай Славеев.

Останалата част от каста се издирва - търсим ВАС!

Всички възможни начини да се "абонирате" за това преживяване са изброени ТУК; или ако се обадите / пишете на: 02/902 41 03 / e-mail: reservationspravets@tts.bg. Най-нетърпеливите могат да се "заявят" направо ОТТУК.


На 8-ми декември 2019г. хотел РИУ Правец Ризорт празнува десетия си юбилей и кани всички свои верни приятели на рожден ден с много изненади, започващи с 10% отстъпка от цената за настаняване и от храна и напитки; преминават към отново 10 % отстъпка на всички процедури в СПА центъра и завършват в пиано бара.

Изненади чакат и всеки гост в резервираната от него стая в неделя, 8-ми декември, разбира се!

За финал на празника получаваме възможност да си "доспим" до 2 часа на следващия ден, докогато имаме картбланш да освободим стаята.

Празненствата около рождения ден слагат началото на празничния месец и след всички фирмени партита идва ред на семейната и уютна Коледна седмица от 23-ти до 29-ти
декември
. Храната е по-вкусна от домашната, защото някой друг я приготвя, но със същото уважение към традицията. Времето е само за истински мигове с най-близките, а офертите за настаняване са изкушаващи!

И годината завършва повече от подобаващо с програмата, посочена по-горе!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.