Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 18

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 17

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 17

All About Life преди 2 години

Седемнадесети декември е! Коледа, най-милият, най-нежният празник, е само на 8 дни от нас, a новата година - 2022 - на 15...

Да, дойде моментът, в който се замисляме сериозно какво да облечем на Нова година или на фирмено коледно парти, но категорично не губим нито минута ценно време в чудене, защото сме пълни с идеалните възможности, уау! креации, вдъхновение, избор и флирт вибрации, благодарение на Reserved. Днес, в DAY 17 на традиционния ни #ViewSofiaXMASGiveaway, подаряваме на един от вас най-правилното outfit решение за стил, удобство, блясък, сексапил, diva настроение, хиляди събрани погледи и наистина стилни празници в лицето на Дълъг блейзър Reserved с права кройка от кадифена материя с акцент от пайети.

Дрехата, освен синоним на богатство, игривост и висок вкус за мода, е ревери с кадифено покритие, подплънки на раменете, закопчаване с телени копчета отпред и най-меката подплата на вътрешната част. Тя ще е за един от вас, който обележи в коментар трима човека, които припознава като парти НДП, душата на компанията, добър танцьор или просто идеалната купон-компания, и последва View Sofia, най-свежия и сексапилен Дядо Коледа...

Победителя обявяваме утре, 18 декември 2021г., в 17 часа и продължаваме с подаръците всеки ден до Коледа! Bling-bling!

 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 13 часа

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 3 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.