Следва

Крадем визии: ZARA-та на кралица Рания за 110 лева

КРИСТАЛ ти отива, Владо Пенев

Fashion looks good on you, Владо Пенев!

All fashion преди 4 години



След ударното начало на КРИСТАЛ преди близо година (с участието Лили Иванова), брандът се завръща с нова доза градска мода. За да представят новата си колекция, от КРИСТАЛ се спират на емблематичния актьор и софийска легенда Владимир Пенев, известен с отличителния си стил и лайфстайл. От бранда смятат, че той отразява на 100% концепцията им за живот и обличане с  модерното си "куул" излъчване.


Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Владо Пенев




"Епизод Две" включва 7 (отново монохромни) артикула, изработени в традицията на КРИСТАЛ - оувърсайзд, с принтове, лога, изрязани ръкави и внимание към детайла.


Make БГ мода Again: КРИСТАЛ


Най-емблематично е завръщането на оувърсайзд хуудито от първата колекция, този път с принт, включващ координатите на легендарната градинка Кристал. "Епизод две" е допълнен от черни тишърти, блуза с изрязани ръкави, вдъхновена от гръндж естетиката, раиран танк топ, черен дизайнерски комбат панталон от вата, както и черна шапка с логото на бранда.



"Епизод Две" беше представен на 12 декември 2019 във FlipFlop Bar, София. Колекцията може да бъде намерена в магазините на Foot Court от 17.12.2019.

Instagram: kristal.thebrand

More All fashion