Следва

Лана Дел Рей: първа снимка с новото гадже

Да или Не: за деколтето на Чарлийз Терон?

С годините актрисата е усвоила тънкостите за постигане на идеалния женствен образ до съвършенство. Но правилно е като казват - не дрехите красят човека.

Celebrities преди 4 години

В случая, по повод премиерата на Bombshell в нюйоркския Лънкълн център, Чарлийз и деколтето й оставят малко на въображението. Въпреки това, дори екстравагантният моден прийом, не е в състояние да направи образа на 44-годишната актриса вулгарен, защото всичко опира до излъчване, разбира се.


Чарлийз Терон и момчето й (в розов бански) на разходка в Калифорния


За поредното събитие покрай промоцията на новия й проект актрисата избра белоснежен костюм без ръкави и деколте, чийто край публиката търси с интерес. Визията допълват черна пелерина, класическо стилето и малък лачен клъч. Финалните щрихи на силно сексапилния образ нанася коафьорът й, подредил перфектно платинено русата й pixie прическа. Макар че бюти визията е доста изчистена и романтична, в такъв образ е трудно да ти бъде скучно...

Ние, както винаги, търсим модното послание отвъд просто марка, цвят и кройка. Чарлийз е красива жена, но освен това и уверена, безспорно талантлива и успешна, което автоматично й позволява да облече и най-дръзката, и най-провокативната, и най-екстравагантната дреха, без да изглежда вулгарно, камо ли смешно. Твърдението не е общовалидно за много други обаче, което винаги я е различавало от тълпата и ни кара да я харесваме толкова много.

Вие, естествено, може да сте на различно мнение, съгласуваме в анкетата долу>>>

Анкета

Да или Не за деколтето на Чарлийз?

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.