Следва

Keep it Simple

Стил урок на седмицата: hot FASHION will keep us WARM през януари

Говорейки за студ...

All fashion преди 4 години

Януари е особен период. Особен в своето затишие след току-що изминалите празници, особен от модна гледна точка заради трудните за преглъщане минусови температури и желанието вече да навлезем в следващия сезон. Затова и маниерът на обличане по това време на годината изисква малко повече мисъл и усилие. Нуждите се изразяват в това, че въображението е належащ прийом за действие, ако желаем и да се похвалим с приятен стайлинг, и да не умираме от студ, доколкото е възможно.

Първата идея, идваща наум, разбира се, са много пластове дрехи, които да облечем един над друг, незаменима всъщност опция, която работи изключително добре в краен вид, ако съобразим основното. Креативното мислене се изразява в подбора на правилните кройки - нека има съпоставка между обрани и обемни елементи по начин, който подчертава предимствата на отделните елементи. Така например оувърсайзд пуловерът и голямото палто с косъм, изкуствено или не, изглеждат страхотно в комбинация с обрани по тялото панталони и големи ала Prada кубинки.

Костюмът, който по подразбиране е сред най-добрите стайлинг решения за изминалата 2019-та, а и настоящата 2020-та, също е удачен избор, тъй като обемният му силует пази тялото. А палтото с мъжка кройка пък е финалният щрих, даващ необходимото на визията.

По отношение на цветовете монохромната палитра идва с висока заявка, защото успява да придаде завършеност и стегнатост на цялото с лекота. Това не бива да ни ограничава откъм експерименти с цветове, напротив, а просто да послужи за отправна точка при постигането на нови и нови визии.

За още примери и кадри, достойни източници на вдъхновение, разглеждаме аутфитите тук:

More All fashion