Следва

Клои Севини ще става мама за първи път на 45

Рики Джървейс на Golden Globes 2020 - (не) всичко е шеги и закачки

"Здравейте и добре дошли на 77-ите награди "Златен глобус" на живо от хотел Beverly Hilton - тук, в Лос Анджелис. Аз съм Рики Джървейс, благодаря ви! За ваша радост, това е последният път, в който водя тези награди, така че вече не ми пука. Шегувам се. Никога не ми е пукало."

Celebrities преди 4 години

"Но на NBC очевидно също не им пука - пети път. Какво, уволниха Кевин Харт от Оскарите заради някакви си обидни Tweet-ове - вие сериозно ли?"

Встъпителната част от речта на 58-годишния комедиант в общи линии описва цялостното послание на монолога, възбудил интереса на Интернет пространството - никакви задръжки, цензура или дори дребен опит да се хареса някому.

Без значение какво мислим за хумора му, като водещ (особено на подобен тип събития) Джървейс е ненадминат - злъчта му е в перфектната дозировка, шегите му са остроумни и на място - винаги - и все пак не по вкуса на всекиго.

В 7-минутния си монолог Рики успя да обобщи всички скандали, любови, успешни и не опити в киноиндустрията по толкова забавен начин, че дори "героите" им не успяха да останат безразлични. В случай, че сте го пропуснали, монологът му е достъпен ТУК, а в редовете по-долу>>> подреждаме любимите си цитати-извадки, с които ще запомним вечерта.

"Дойдох с лимузина тази вечер и лиценза й беше направен от Фелисити Хъфман."

"Мартин Скорсезе каза, че филмите на Marvel му напомнят за увеселителни паркове. Той какво прави в увеселителни паркове изобщо - не знам... не е достатъчно голям, че да го пуснат на влакчетата."

"Вадете ножовете" има три номинации тази вечер. Виждате ли какво се случва, когато не обличате хората като котки?!"

"Щяхме да правим In Memoriam секция, но след като видяхме списъка с хората, които си отидоха тази година... не, не беше достатъчно разнообразен (diverse). Основно бели хора. И си помислих: "Не, не и докато аз съм на пост. Може би догодина, нека видим."

"След секунди ще видим кратък клип от "Ирландецът". Само 88 минути е."

"Имало едно време в... Холивуд" е дълъг почти три часа. Леонардо ди Каприо присъства на премиерата и към края на филма дамата му вече беше прекалено възрастна за него. Дори принц Андрю реагира с: "Хайде, Лео, приятелю. Почти на 50 си, синко."


Принц Андрю се изнесе от сцената след секс скандала


"Много от големите знаменитости са тук тази вечер. Легенди. Икони. На една и съща маса - Ал Пачино, Робърт Де Ниро и Baby Yoda. О, не, това е Джо Пеши, съжалявам."

"Та, ако спечелите награда тази вечер, не я използвайте като платформа, за да изкажете голяма политическа реч. Не сте в позиция да четете лекция на публиката по каквато и да била тема. Не знаете нищо за истинския свят. Повечето от вас са прекарали по-малко време в училище отколкото Грета Тунберг. Така че, ако все пак спечелите - елате, приемете малката си награда, благодарете на агента си и на своя Бог също и си гледайте работата, ОК?"

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.