Следва

Уличният стил на звездите: щипка пролет и щипка мраз в "манджата" на Карли Клос

Лебедовата песен на Жан-Пол Готие

SPRING 2020 COUTURE

Runway преди 4 години

Всички погледи са насочени към Париж, Жан-Пол Готие и пролетната му кутюр колекция за 2020 - 50-тото му юбилейно шоу и, както самият той обяви в Twitter, последно.

Лебедовата песен на дизайнера, който никога не е бягал от излишна театралност, е впечатляващ микс от музика, танц и мода. На подиума се разигра сцена от Who Are You, Polly Maggoo? на Уилям Клайн, точно преди Карли Клос да отвори черен ковчег с шипове (напомнящи емблематичния конусовиден сутиен на Мадона), от който излезе пременена като кукла моделката Иса Лиш.


Влюбеният до уши Жан-Пол Готие предлагал брак на Мадона ТРИ пъти!


Изобилие от корсети в най-различни форми, жив оркестър, Бой Джордж, балетисти, пушеща Беатрис Дал, Коко Роша, играеща ирландски танци, и lineup от най-великите, фантастични, впечатляващи, шокиращи и вдъхновяващи творения от петте десетилетия на Жан-Пол на модната сцена.

В галерията горе>>> поклонът на модната легенда Жан-Пол Готие.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.