Следва

Големите (непотвърдени) любовни истории: Франк Синатра и Рафаела Кара

Г като Гаф: забранете на Гуинет да ползва Инстаграм already!

Какво си мислеше, обличайки ТОВА, Гуинет?

Celebrities преди 4 години

В последно време 47-годишната Гуинет Полтроу, вероятно в опитите си "да счупи Интернета", всъщност ниже опит след опит в отчаяното си желание да блесне, но без особен успех. За разлика от една Дженифър Анистън например, която "откри" социалната мрежа само преди няколко месеца, а вече ни пристрасти към постовете си, it's safe to say, че на Полтроу въобще не й се получава.


На Златен глобус Брад Пит се засече с три свои бивши жени


Въобще не коментираме свещта с аромат на-знаете-какво - тя е вече пята песен. На дневен ред е нелеп тюркоазен тоалет, с който актрисата аха-аха да заприлича на Ясмин от "Аладин", но отново пропусна. Още по-странното е, че Гуинет реално се появи на публично място с каквото точно представлява пейетеното чудо на чудесата. Интересно що за послание излъчваш, ако подкрепяш съпруга си при връчване на литературна награда, облечена така?!? Надяваме се никога да не ни се налага да разбираме.

Ще се въздържим от конкретизиране по темата какво точно не ни харесва в гащеризона с цвят Тасеракта от Avengers, като си позволим да обърнем внимание единствено на засукания плат в областта на раменете, приличащ подозрително много на роза.


Появата на Гуинет Полтроу на сцената на Еmmy наградите стана MEME


Отдавна знаем, че би било най-добре Гуинет да предаде потребителското име и паролата за официалния си Инстаграм профил на ПР или човек, отговарящ ексклузивно за профилите й в социалните мрежи. От днес вече сме сигурни.

Сигурни сме и в още нещо: жената има отчаяна нужда от стилист!

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.