Следва

Rodarte days

Стил урок на седмицата: ботуш ли е, да е до коляното!

Ботушите до коляно са единственият силно необходим елемент за есенно-зимния сезон.

Shopping преди 4 години

Ако съдим по тенденциите, много други елементи се нареждат сред задължителните за настоящите студени месеци - коженият клъч на Bottega Veneta; кожените ансамбли като цяло; кубинките и анималистичните принтове, но ако приемем, че именно улицата е най-голямата модна енциклопедия, то тогава следва да приемем очевидното - ботушите до коляно се ползват с най-голямо предимство сред стрийт стайл елита.

Провелите се съвсем наскоро мъжки модни седмици, както и тези в Париж и Копенхаген затвърждават подозренията, ако може така да ги наречем, че този моден сезон няма да се размине без поне един подобен чифт. Височината е вече уточнена, нека да е до коляно, може обаче и над, токът е висок, по желание тънък или по-стабилен, а силуетът е елегантен и заострен в предната част, квадратен или по-груб, в стил гореспоменатите кубинки.

Това, което заслужава да се отбележи като хайлайт е именно търсеният акцент върху ботуша. Фешънистите ги избират в лесно открояващи се текстури като щампиран крокодил в топли и забележими тонове като бордо, кафяво и бежово, и ги носят над панталоните, а не под тях. Съчетаването пък им с привидно строги костюми се превръща своеобразен мини тренд, който заслужава вниманието ни.

 Вдъхновение в кадри, в редовете тук>>>

More Shopping