Следва

Much needed drama

Ирина Шейк и всички останали в еко палтата на Max Mara

teddy-go-around

Street Style преди 4 години

Откакто вчера снимахме Поли Генова в розовото й еко палтенце Bershka, което по-неподготвените спокойно може да сбъркат с хитовите зимни дрехи на италианската марка за Есен/Зима 2019, си дадохме сметка, че този тип палта са тотален хит в последните месеци, и, ако нещо ни е спряло да си вземем, освен високата, но пък ок цена за Max Mara, е бързото им изчерпване в по-популярните размери.

На цена от около 4 000 лева за дългите и около 2800-3000 за по-късите палта, алтернативата на традиционното от десетилетия за Max Mara бежово палто, а именно пухкавото Teddy Icon, е секси зимна дрешка, която, изпълнена в широка цветова гама, радва окото, стои добре с всичко в гардероба ни, внушава нужните дози лукс и елегантност, но пък има младежка енергия, която не оставя околните безразлични.

В сияйни или по-приглушени тонове, тази шубичка разхождат някои от най-интересните за нас и папараците жени в света на модата. Преди дни я видяхме на раменете на Ирина Шейк по време на разходка в Ню Йорк, във версията ярко синьо, от последната колекция на Макс Мара. Палтото си кореспондира прекрасно с избраните от модела удобни ботуши в милитъри стил и черно-бялата й рокля.

Освен Ирина, заклети фенове на Teddy са: Блейк Лайвли, снимана тук седмица назад, Роузи Хънтингтън Уайтли, Елза Хоск  и сюрия приятно обличащи се жени, чиито появи по улиците вдъхновяват за още от същото.

More Street Style