Back-to-Black с Долче и Габана

Шивачът, бродировачът, шапкарят, майсторът на вратовръзките, златарят, специалистът по очилата.

Докато течеше шоу-спектакълът на Dolce & Gabbana за сезон Есен/Зима 2020, в продължение на цялото ревю на заден фон се изреждаха едно след друго имената на професионалистите, които отговарят за изработката на уж дребните аксесоари в колекциите на Доменико Долче и Стефано Габана, които завършват цялото. Овладели до абсолютно съвършенство занаятите си, с опита и всеотдайността си тези майстори помагат на дизайнерското дуо да превърне мечтите и творенията си в реалност. Заради тези си заслуги, неизмерими по важност, дизайнерският екип, който е малко известен за широката публика, стана главен "герой" на модната презентация, закрила Седмицата на модата в Милано.

Колекцията, както подобава, съдържа в себе си всичко ключово за марката, придружавано неотлъчно от хаштага #DGFattoAMano (хендмейд). Lineup-ът е back-to-black с разнообразна гама от силуети и предложения, най-ярко открояващи се сред които са 50-тарските модели бельо, обгърнати в обемни плетива - другата абсолютна звезда на шоуто.

Тук-таме черното се разведрява с блясък от множество кристали, златисти барокови елементи, бели ризи, страстно червено (или под формата на цял ансамбъл, или като големи триизмерни рози, почиващи върху ревера на някое сако или рокля). Едва към края на колекцията дълбоките черни нюанси се изместват от "дневните красавици", пременени в богата палитра от камел тонове.

Най-зебележителната front-row поява беше на Инста-сензацията @dudewithsign - ръкопляскаме!

You go back to her and I go back to Black, Black, Black - в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia