Следва

Новият ни Philips 55PUS8804 и какво гледаме на него #ВечерПърва

"Коби, ти беше всичко за мен!"

Миналия месец баскетболната легенда Коби Брайънт и дъщеря му Джиана загинаха в катастрофа с хеликоптер над град Калабасас, Калифорния. Седем други, вкл. пилотът, също загинаха при инцидента. 

All About Life преди 4 години

Вчера, 24 февруари 2020-та, семейство, близки приятели и хиляди фенове се събраха, потопени в скрюб, да почетат любимия си Коби с церемонията "Празник на живота за Коби и Джиана Брайънт". По своя характер възпоменателна служба, церемонията се проведе в Staples Center в Лос Анджелис. Мемориалът бе изпълнен с емоционални речи от вдовицата на Коби - Ванеса, и негови близки приятели и колеги, включително Майкъл Джордан и Шакил О'Нийл.



Бионсе изненада публиката, започвайки мемориала с леко променени версии на песните си XO и Halo: "Аз съм тук, защото обичам Коби и това е една от любимите му песни", каза Бионсе по време на изпълнението на XO. "Искам да започна отначало, но искам да го направим всичко заедно и да го изпеете толкова силно, че да всички да чуят вашата любов."

В края на изпълнението си Бионсе, едно от големите звезди, които пяха на церемонията, заедно с Алиша Кийс и Кристина Агилера, погледна нежно и с разбиране вдовицата на Коби - Ванеса Брайънт.

С което всъщност й даде думата. В черно, просълзена, много хубава, Ванеса Брайънт разказа на света повече за своето отишло си момиченце Джиана. Ванеса имаше нелеката задача да се прости публично и с любовта на живота си.



"Джиана Брайънт беше започнала да променя света за момичетата, които обичат баскетбола. Тя беше едно прекрасно и чувствително дете, малкото момиченце на един любящ баща. Джиана беше тази, която никога не забравяше да целуне майка си за довиждане и обичаше да пече сладкиши за сестрите си. Тя беше, която държаше семейството ни заедно. Беше страхотна ученичка и още по-добра дъщеря.Толкова се обичахме. Липсва ми изключително много. Коби, грижи се за нашата Джиджи, както аз ще се грижа за Нани, Биби и Коко."

Ванеса и Коби се обичат, откакто тя е на 17. През годините имат възходи и падения, но заедно преодоляват всички препятствия, посрещат четири рожби, все момичета и успяват да намерят начина да бъдат романтични.

"Той ми подари актуалната тетрадка и синята рокля, която Рейчъл Макадамс носеше във филма "Тетрадката". Когато го попитах защо е избрал синята рокля, той каза, че е заради сцената, в която Али се връща при Ной. Надявахме се да остареем заедно като във филма. Наистина имахме невероятна любовна история. Не знам с какво бях заслужила да имам съпруг, който ме обичаше толкова много... Той беше всичко за мен."

Ванеса показа и татуировката, която е направила върху ръката си в памет на починалата си дъщеря. Двайката е номерът от спортната фланелка на Джиди. 

Майкъл Джордан пък стана поредното плачещо меме след прочувствената вечер, защото звездата беше искрено разстроен и също толкова самоироничен, а  Шакил О'Нийл се разсмя със симпатия на приятеля си. Докато се разпадаше през сълзи по време на своята реч, Майкъл Джордан си спомни, че последният път, в който плаче публично, се превръща в меме. "Сега ме хвана - ще трябва да гледам друго плачещо меме", засмя се Джордан. "Казах на жена си, че не искам да говоря тук, защото не искам да виждам това отново през следващите три до четири години. Ето, това ми причинява Коби Брайънт."

 

More from View Sofia

„Тя държеше на най-скъпото и кръсти сина си на комикс“: 5 нелицеприятни факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауър

Celebrities преди 1 година

Кралският биограф Том Бауър, ровейки се във впечатленията и спомените на над 80 души, работили или другарували с Меган Маркъл, издаде втора биографична книга за бившата актриса седмици преди 41-ия й рожден ден. Бестселърът вади скелетите, които херцогинята на Съсекс държи да останат скрити. 

Първата дама на Македония - супер елегантна на аудиенцията при Папа Франциск

Celebrities преди 2 години

Президентът на Македония Стево Пендаровски и първата дама Елизабета Георгиевска посетиха Рим по повод честването на Светите братя Кирил и Методий, като по време на официалното си посещение във Ватикана имаха аудиенция при Главата на Римокатолическата църква, Негово светейшество Папа Франциск

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.