Beauty Starter: Кристи Бринкли, на 66 като на 33

Beauty Starter: Кристи Бринкли, на 66 като на 33

Абсолютно невъзможно е да дадем на тази прекрасна американка нейните реални и достолепни 66 години...

Актрисата и фотомодел изглежда зашеметяващо, след като на 2 февруари завъртя кръглото число от две шестици в рождения си календар, за което естествено си има причини, които, за радост, звездата не крие. Къде природата е била повече от щедра и как е трябвало да й се помогне там, където е била по-пестелива, четем надолу, в списъка от явни тайни на госпожа Бринкли как да сме вечно млади!

Вегетарианство!
"От 13 години съм вегетарианка. За това време успях да пробвам всички вариации на вегетарианството. В един момент се хранех по правилата на макробиотиката, в друг бях лакто-ово вегетарианец, в определен момент бях тотален веган, след това пак се върнах на флекситарианството. Но от цялото това пробване, в края на краищата усвоих една много важна нагласа, на която никога не изневерявам и тя е, че не искам да участвам по никакъв начин в тази скотобойна система, в която животните се тъпчат с хормони, за да пораснат бързо и също толкова бързо да бъдат убити. Никога не ям и няма да ям месо. След като птиците и животните се третират безобразно с препарати, които ускоряват развитието им в пъти, представете си какво тези неща правят с тялото ви!"

Красивото остаряване
"Днес жените изпитват ужасен стрес по повод външния си вид. Натискът над нас е огромен, като ни се дава да разберем, че всяка минута от живота си трябва да бъдем идеални. Но знаете ли какво? Не сме длъжни! Не сме длъжни да страдаме заради бръчките или сивите си коси, само защото така очаква обществото. Трябва да се променяме само заради себе си. Да боядисваме косата си, да ходим на козметик, да правим гимнастика, всичко това има смисъл само за да се чувстваме комфортно в тялото си, а не защото някой друг го изисква. Помнете, най-важното, което можете да направите за себе си, е да си подарите здраве."

Блестяща кожа
"Аз съм модел, затова и кожата ми трябва да изглежда добре. Това е част от работата ми, избрана лично от мен. Израснах в Малибу, на плажа, под жаркото слънце. Оттам си създадох навика винаги да защитавам кожата от ултравиолета. Разбирам много добре влиянието, което лъчите оказват, както и че е необходимо да полагаш грижи, за да удължиш младостта и да запазиш свежестта. Редовно правя пилинги, както и локални инжекции с филъри."

Ботокс?!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.