Следва

Защо коронавирусът съсипва кожата на ръцете ни и как да го спрем

We love: ретро диадемата на Кралица Рания

Помните ли ги?

Celebrity beauty преди 4 години

Обожаваме стила на Кралица Рания, засвидетелствали сме го неведнъж. С прекрасен микс от традиции, тенденции и класика ни зашемети съпругата на Абдула II и по време на посещението на норвежкото кралско семейство - Крал Харалд и Кралица Соня. За първия ден от визитата кралицата избра очарователна бяла рокля, наподобяваща тренч, от Izeta, като я комбинира с китън обувки от Диор и кокетна чанта Maison Halaby. За най-вдъхновяващ елемент от цялостната й визия намираме избора на прическа - Рания разнообрази начина, по който обикновено сме свикнали да виждаме косата й стилизирана, със зигзагообразна диадема - да, като онези, които носехме през 90-те.

Съвършено нов е този подход за кралицата, която най-често залага на прекрасно подредени къдрици и странично разположен път. Вероятно вдъхновена от последните тенденции при прическите, завладели подиумите.

В официалния Инстаграм профил на Рания успяхме да проследим всеки един ден от визитата на Краля и Кралицата на Норвегия и в заключение можем да кажем, че визиите на йорданската кралица ставаха все по-впечатляващи. Най-отличителен бе аутфитът й за коктейла, организиран в чест на гостите, когато Рания once again се довери на модерния прочит на традициите и избра сет от ливанския бранд Azzi&Osta в комбинация с чанта от L'Afshar.

Очевидно кралицата, типично по женски, е на вълна прически, защото и в последната вечер от посещението заложи на промяна в косите. Едва ли етикетът и протоколът й позволяват грандиозни промени, каквито й се искат, затова отново заложи на ретро 90-тарски аксесоар. Този път под формата на фибички, държащи два кичура от косите й назад, което пак е неприсъщо за стила й както го познавахме досега. We love it!

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 месец

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.