Следва

Honey Mustard

ЕСЕН/ЗИМА 2020: осем street style тренда, които следим в развитие

ЕСЕН/ЗИМА 2020

Street Style преди 4 години

Дизайнерските колекции може и да стоят в основата на тенденциите за следващия моден сезон, но случващото се на улицата диктува с най-голяма тежест стиловете и теченията, които ще се радват на реален комерсиален успех през следващата една година.

След провеждането на дефилетата в четирите основни модни столици, можем да обобщим в 8 подразделения основите на предстоящия стрийт стайл сезон, както следва:

COLOURFUL LIFE

Силните тонове продължават да се открояват на модната сцена, а като основна разлика между изминалия и предстоящия сезон можем да посочим плавното преминаване от строго монохромна палитра в тонална такава.

MAXIMALISM 

Максималистичният маниер на стилизиране, изразяващ се в смелост от ново естетство, продължава да е отправна точка при създаването на забележителни и неподражаеми визии, които стрийт стайл фотографите жадно запечатват с обективите си.

ALL-BEIGE-EVERYTHING

Неутрално-бежовата палитра продължава да е все така актуална, както през изминалата 2019-та, а видът й е издържан, елегантен и отворен към интерпретации. 

HEAD-TO-TOE LEATHER

Кожените ансамбли неслучайно се превърнаха в задължителна за зимата на 2019-та тенденция. С правилен подбор на аксесоари обаче, видът им изглежда свежо и достатъчно адекватно и за новия сезон.

WILD ANIMAL

Анималистичните принтове не са излизали от гардеробите ни през последните поне четири сезона, а океанът от модни интерпретации включва както вечния леопард, така и още змийски, зеброви и тигрови принтове.

WHITE WINTER

Бялата палитра загърби всички възможни табута и се превърна в една от най-стилните зимни комбинации. Роклята пък, решена във въпросния тон, е често срещана по улиците на Париж и Лондон в комбинация с хубаво палто и високи ботуши.

THE SHORTER, THE BETTER

След дългогодишния възход на миди дължините, завръщането на мини-то е съвсем логично. Тук запечатаните кадри от изминалия моден месец демонстрират кое и как следва да се носи.

MUST-HAVE BOOTS

Ботушите на сезона, без никакви колебания, са тези на висок ток и с дължина до коляно, а по видяното дотук можем да отсъдим, че царството им ще продължи и през следващия студен сезон.

More Street Style