ЕСЕН/ЗИМА 2020: осем street style тренда, които следим в развитие

ЕСЕН/ЗИМА 2020: осем street style тренда, които следим в развитие

Дизайнерските колекции може и да стоят в основата на тенденциите за следващия моден сезон, но случващото се на улицата диктува с най-голяма тежест стиловете и теченията, които ще се радват на реален комерсиален успех през следващата една година.

След провеждането на дефилетата в четирите основни модни столици, можем да обобщим в 8 подразделения основите на предстоящия стрийт стайл сезон, както следва:

COLOURFUL LIFE

Силните тонове продължават да се открояват на модната сцена, а като основна разлика между изминалия и предстоящия сезон можем да посочим плавното преминаване от строго монохромна палитра в тонална такава.

MAXIMALISM 

Максималистичният маниер на стилизиране, изразяващ се в смелост от ново естетство, продължава да е отправна точка при създаването на забележителни и неподражаеми визии, които стрийт стайл фотографите жадно запечатват с обективите си.

ALL-BEIGE-EVERYTHING

Неутрално-бежовата палитра продължава да е все така актуална, както през изминалата 2019-та, а видът й е издържан, елегантен и отворен към интерпретации. 

HEAD-TO-TOE LEATHER

Кожените ансамбли неслучайно се превърнаха в задължителна за зимата на 2019-та тенденция. С правилен подбор на аксесоари обаче, видът им изглежда свежо и достатъчно адекватно и за новия сезон.

WILD ANIMAL

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.