Следва

Донатела Версаче и капсулната колекция за MyTheresa

Още 5 звезди, на които не им отиват панталони

Възтесничко!

Street Style преди 4 години

Преди да започнем с разбора, е редно все пак да отбележим, че тънката (а може би не чак толкова тънка) разлика между Ким и долуизброените знаменитости е, че на Ким, доказало се във времето, не й отиват никакви панталони. Ама наистина никакви - жената пробва с палацо, прави, скини, високи и ниски джинси, но резултатът е строго противопоказен. Докато при следните дами, тъй като нямаме чак толкова задълбочени наблюдения, изхождаме единствено от приложените кадри.


На Ким не й отиват панталони - причините са пет


Размер, дължина, кройка, цвят, закопчаване - има много с какво да се сбърка при избора на панталон, демонстрираме нагледно:

Ким Кардашян-Уест
Да започнем с първоизточника на размишленията ни - кралицата на Инстаграм разходи този cowgirl модел в началото на седмицата - припомняме ТУК.


София Вергара
Актрисата винаги изглежда адски впечатляващо - ефектността й до голяма степен се дължи на екзотичните й черти и пищни извивки, недотам на неотразим стайлинг. На разходка в Лос Анджелис обаче не върви да се издокараш в Долче, затова Вергара посяга към чифт скъсени джинси, може би не най-добрият възможен избор. Стоят недобре и е видимо с просто око. Нищо, следващият път повече.


Хайди Клум
Дали Хайди може да сяда с тези скини джинси? Не мислим, дано не й се налага.


Клои Кардашян
Явно е семейна черта. В стремежа си да постигне еднакво ефектен и екстравагантен външен вид, по-малката сестра на Кимбърли избра латексов модел, който не успя да се застои на едно място - хем се "пука по шевовете" в бедрата и прасците, хем увисва на други места...


Никол Шерцингер
Певицата заложи на монохромна all-black визия от еко кожа, която обаче не свърши кой знае каква услуга на фигурата й. В горната си част гащеризонът стои що-годе добре, но в долната се откроява отчаяната нужда от по-голям номер.


Риана
Носи се легенда, че всичко е грозно, докато Риана не го облече - е, да, де, но от чарлстона трябва да стои далече, ако желае да запази прозвището си на трендсетър.

More Street Style