Следва

Nokia - Connecting People с ПЕТ нови продукта

Старата любов... Ванеса упорито продължава да защитава Джони Деп

"Хората продължават да вярват на лъжите", категорична е французойката по повод обвиненията срещу Деп за домашно насилие.

Celebrities преди 4 години

Идното лято съдът отново ще преразгледа иска на 56-годишния Джони Деп за 50 милиона долара срещу бившата си партньорка, 33-годишната Амбър Хърд, която той обвинява в клевета. След скандален развод и пледиране за домашно насилие и психически тормоз, Деп се опитва да докаже, че е станал жертва на брутални манипулации от страна на Амбър, която по негови думи, е била истинският насилник в брак им. Делото определено се отразява негативно на репутацията на обичания актьор, но той поне може да се похвали с подкрепата на не една от своите предишни любови.


Обичта на известните: бившата на Джони Деп и Бианка Б.


Включително и бившата му съпруга, 47-годишната Ванеса Паради, се опитва да изчисти опетненото му име, убедена, че наистина го заслужава. Френската актриса и певица за пореден път открито защити Деп пред съда, като първоначално се изказа по делото му за развод с Амбър през 2016 г.

Официалната й позиция гласи: "Познавам Джони Деп от над 25 години. 14 години бяхме женени, отгледахме заедно двете си деца. И през всичките тези години той беше мил, внимателен, щедър човек и баща, който не е способен на насилие. На снимачната площадка актьорите, режисьорите и цели филмови екипи го обожават, защото той е скромен човек, който уважава всички, а освен това е и един от най-добрите актьори, които сме виждали. Знам за обвиненията срещу него, отправени публично от Амбър Хърд... Всичко това е пълна противоположност на истинския Джони, когото познавам. През всичките години, в които бяхме заедно, той никога не беше жесток към мен, никога не ме е обиждал. Обвиненията са ужасяващо потискащи. Те съсипват кариерата му, защото, за съжаление, хората продължават да вярват на клевети."

Джони Деп и Ванеса Паради живеят на семейни начала от 1998 до 2012 г. Ванеса се разделя с него, след като актьорът започва афера с Амбър Хърд на снимачната площадка на The Rum Diary. Разводът на Ванеса и Джони преминава спокойно, като двамата поддържат добри отношения и продължават да се грижат за децата си Лили-Роуз и Джак.

Деп получи подкрепа и от бившата си годеница, 48-годишната актриса Уинона Райдър, която заяви, че самата идея той да проявява агресия е абсолютно недопустима за човека, когото тя познава и обича. Двамата имат връзка от 1989 г. до 1993 г. Междувременно Пенелопе Крус също пише до съда, твърдейки, че Джони е близък семеен приятел и не може да повярва на грозните обвиненията срещу него.

More Celebrities