Прясно разговорихме за вас: VICTORIA, песни, думи и очакване

Прясно разговорихме за вас: VICTORIA, песни, думи и очакване

Успехът може да почака...

При други равни условия, едва ли бихме формулира рецептата за успех точно по този начин, но в ситуацията на пандемия, а и уверени във възможностите, таланта и харизмата на Вики, си го позволяваме. И защото сме убедени, че артист като VICTORIA ще представи страната ни еднакво добре на Евровизия 2021, както, не се и съмняваме, щеше и на отменения конкурс за 2020 година. Увереността ни не е плод на пристрастие, редица световни медии прогнозират голяма победа за Вики от премиерата на Tears Getting Sober - публикациите в De Telegraaf, RTL Nieuws, AD.nl, Shownieuws, Ditjes & Datjes, RTL Boulevard, Tubantia и Welingelichte Kringen посочиха още преди крайното решение за изместване на конкурса за 2021 година, че Виктория е била големият фаворит за победата: "Ако конкурсът беше продължил, България вероятно щеше да победи." Какво е една година забавяне пред таланта на Вики? Ще мине неусетно.

Временното отлагане на престижния музикален конкурс не тревожи Вики, талантливата 22-годишна певица е обнадеждена, устремена и благодарна за повторния шанс, който й се дава. Дотогава обаче не спира да твори, да живее за и с музиката, звучаща през Huawei FreeBuds 3, защото Nothing Compares 2 Them!

Прясно я разговорихме за вас, тъй като животът продължава, въпреки временната социална "пауза", в която се намираме. Целите сме в слух!

View Sofia: Музиката за теб е?
VICTORIA:
За мен музиката е начин на живот. Чрез нея изразявам себе си по възможно най-лесния начин, потапяйки се в един паралелен свят, който сваля всички бариери помежду ни.

V.S.: Вдъхновение черпиш от?
V.:
От всичко случващото се около мен, защото искам музиката ми да има послание, а не да бъде повърхностна. Искам хората да намират себе си в моите песни.

V.S.: Водещата ти ценност като музикант?
V.:
Искреността! Това да бъдеш себе си, но и да си позволиш да се вдъхновяваш от другите.

V.S.: Как прие новината, че Евровизия е изместена за 2021 година?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.