Следва

Дневен ХОРОСКОП - 2.4.2020

Плочките й, перфектните: 3 тренировки за божественост от Каролин Д.

A little bit of progress each day

 

All About Life преди 4 години
Каролин Даур

Домашната карантина ни излага на редица предизвикателства, най-голямото от които е поддържането на ежедневния ритъм на занимания, част от нашата рутина. Тренировките са част от нея, а дори и да не са, свободното време в излишък идва като удачен стимул да се раздвижим. В онлайн пространството има изобилие от упражнения, нагледно представени с напътствия как да ги изпълним у дома, но днес улесняваме процеса дотам, че да ни стане неудобно дори да си помислим да пропуснем.

Каролин Даур

Селектираме и прилагаме под формата на видеа три наистина фантастични тренировки, които можем да изпълним без наличието на каквото и да фитнес оборудване - йога постелка, дъмбели, степер и т.н.

Видеата са дело на Каролин Даур - русокосата 25-годишна германка с 2.3 милиона последователи в Инстаграм и коремна преса за възхищение. Въпреки невероятната си фигура, постигната с тежки и ежедневни тренировки, основното занимание на блондинката не е фитнесът, а модата - тя е редовна фигура сред модните седмици и желан избор за колаборации с едни от най-големите брандове. Припомняме част от най-добрите й визии през последните години ТУК, а след това насочваме вниманието си към трите епизода:

17-минутна тренировка за дупе

17 упражнения в общо 17 минути, ориентирани около цялата мускулна група на седалището, като всяко упражнение се изпълнява по 40 секунди с 20 секунди пауза между всяко следващо.

12-минутна тренировка за преса

Упражненията са 12 на брой, изпълнени за 12 минути, но времето за всяко едно този път е 30 секунди. Подборът включва акценти върху горните, долните и странични мускули на корема.

14-минутна високоинтензивна тренировка за цяло тяло

Тук фокусът е максималният разход на калории и упражненията отново се изпълняват за 40 секунди всяко, с 20 секунди пауза. Тренировката е по-скоро за напреднали, но може да се изпълни дори от начинаещите, ако се съкрати наполовина. 

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 1 ден

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 2 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 3 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.