Плочките й, перфектните: 3 тренировки за божественост от Каролин Д.

Плочките й, перфектните: 3 тренировки за божественост от Каролин Д.

A little bit of progress each day

 

Каролин Даур

Домашната карантина ни излага на редица предизвикателства, най-голямото от които е поддържането на ежедневния ритъм на занимания, част от нашата рутина. Тренировките са част от нея, а дори и да не са, свободното време в излишък идва като удачен стимул да се раздвижим. В онлайн пространството има изобилие от упражнения, нагледно представени с напътствия как да ги изпълним у дома, но днес улесняваме процеса дотам, че да ни стане неудобно дори да си помислим да пропуснем.

Каролин Даур

Селектираме и прилагаме под формата на видеа три наистина фантастични тренировки, които можем да изпълним без наличието на каквото и да фитнес оборудване - йога постелка, дъмбели, степер и т.н.

Видеата са дело на Каролин Даур - русокосата 25-годишна германка с 2.3 милиона последователи в Инстаграм и коремна преса за възхищение. Въпреки невероятната си фигура, постигната с тежки и ежедневни тренировки, основното занимание на блондинката не е фитнесът, а модата - тя е редовна фигура сред модните седмици и желан избор за колаборации с едни от най-големите брандове. Припомняме част от най-добрите й визии през последните години ТУК, а след това насочваме вниманието си към трите епизода:

17-минутна тренировка за дупе

17 упражнения в общо 17 минути, ориентирани около цялата мускулна група на седалището, като всяко упражнение се изпълнява по 40 секунди с 20 секунди пауза между всяко следващо.

12-минутна тренировка за преса

Упражненията са 12 на брой, изпълнени за 12 минути, но времето за всяко едно този път е 30 секунди. Подборът включва акценти върху горните, долните и странични мускули на корема.

14-минутна високоинтензивна тренировка за цяло тяло

Тук фокусът е максималният разход на калории и упражненията отново се изпълняват за 40 секунди всяко, с 20 секунди пауза. Тренировката е по-скоро за напреднали, но може да се изпълни дори от начинаещите, ако се съкрати наполовина. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.