Следва

Коя е Луиз Фолен - малката сладка Инстаграм французойка

Как Наоми Кембъл помогна на Даяна да организира изненада за принц Уилям

No FIlter With Naomi

Celebrities преди 4 години

Естествено, че е "без филтър" - та кога ли Черната пантера си е замълчавала за нещо, което не й се нрави? Междувременно изплуват и спомени за заявяване на позиция от страна на модела посредством инструменти, различни от дар словото - но, това е минало! No FIlter With Naomi е онлайн ток шоуто на Кембъл, което се роди като плод на "карантирането" й . В първия епизод, появил се съвсем неотдавна в YouTube, Наоми говори с близката си приятелка Синди Крауфорд - как се запознават, как стават приятелки, разни пикантерии от кухнята, все супермоделски неща.


Истории от живота: Наоми The Original Supermodel


Друг мил спомен, който моделът споделя, е за деня, в който помага на принцеса Даяна да организира изненада за 14-тия рожден ден на голямото си момче (принц Уилям). "Пристигнахме в двореца с Клаудия (Шифър) и Кристи (Търлингтън). Задачата ни беше да изненадаме Уилям, който току-що се връщаше от училище."


Усмивки от старите ленти: 100 ретро кадъра на рожденичката Наоми


"Даяна бе много мила с нас, беше истинско удоволствие", спомня си още моделът с умиление.

На свой ред Крауфорд разказва, че е получила възможност да посети Двореца малко по-късно, като признава какво притеснение е изпитвала от срещата си с принцесата.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.