Следва

10 цитата "за разтуха" от времето на изолацията в "Декамерон"

На любовницата посланието: какво написа Камила на Даяна точно преди сватбата им с Чарлз

Kамила Паркър-Боулс съвсем умишлено намеква за историята си с Чарлз в неуместно послание до бъдещата булка.

Celebrities преди 4 години

Сватбата им е приказна, кралска, великолепна и силно въздействаща върху цялото романтично човечество.

Чарлз и Даяна се венчават през 1981 година пред очите на своята нация и на света. За съжаление, бракът се оказва нещастен, основно заради константната и необратима любов на Уелския принц към друга жена. Принцесата разбира за връзката на съпруга си с Камила Паркър-Боулс, впоследствие скандалът става публично достояние. Съответно, нещата горчат още повече от обстоятелството, че Ди и Камила изобщо не са непознати, напротив.

Всъщност двете се познават преди сватбата. Камила дори праща на булката любопитно писмо в навечерието на сватбената церемония. Биографът на херцогинята на Корнуол - Пени Джунър в книгата си твърди, че след годежа на Чарлз и Даяна, двойката често гостува в дома на Камила и Андрю Паркър-Боулс. Двете жени се разбират, любезни са една към друга, смеят се на еднакви шеги. От това следва, че писъмцето на Камила е нормален жест, който не би следвало да озадачи Даяна.

 


Тайнственият обред, проведен в Кенсингтънския дворец след гибелта на Даяна


В документалния филм "Чарлз и Ди: какво не знаем около сватбата им" Трейси-Ан Оберман казва: "Даяна намира изненадата на леглото си. Писмо от Камила, в което тя кани приятелката си на обяд в лондонски ресторант". Даяна приема предложението, като по време на срещата Камила й казва, че се надява, че след сватбата им тя все още ще има възможност да се вижда с Чарлз, докато той язди или е на лов". Мисис Паркър-Боулс предполага, че звучи убедително и така ще си остави пролука в съзнанието на наивната принцеса да продължи да се вижда с екс-любовника си. Съответно, на Даяна ни най-малко не й допада това, което чува, и, ако до злополучната среща тя няма особени съмнения относно верността на годеника си, то след този случай й се налага да се замисли.

В тайния дневник на Даяна, по-късно предаден на биографа й Андрю Мортън, принцесата подробно разказва за момента, в който събира смелост и решава до поговори със съперницата си очи в очи. Даяна отива на рождения ден на сестрата на Камила - Анабел, през 1989 година, мислено репетирайки речта, която си представя, че трябва да изнесе при срещата с конкурентката. В един момент от вечерта Ди прекъсва разговора на Камила, Чарлз и неколцина джентълмени с думите: "Момчета, искам да разменя няколко думи с Камила, след което ще се присъединя към вас". Мъжете подскачат като ощипани и се оттеглят, а самата Камила, по свидетелствата на Даяна, изглежда смутена, с "наведена глава".

В спомените си, принцесата на Уелс пише, че е казала на съперницата си следното: "Наясно съм със ставащото между теб и Чарлз, искам просто да го знаеш". Следва обаче и записаният отговор на Камила: "Имаш всичко, което може да се пожелае. В теб са влюбени всички мъже на света, имате две прекрасни деца, какво повече ти трябва?" На което Ди кротко отвръща: "Искам си мъжа!".


Кралски гняв: писмото на Елизабет, сложило край на брака на Даяна и Чарлз


В остатъка от вечерта Чарлз не се отделя от принцесата, а тя, по собствените си думи "плаче, както никога в живота си".

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.