Следва

Същ Джони! Лили Роуз Деп сподели снимка да мистериозното си братче

Дневен ХОРОСКОП - 13.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник ще започнете седмицата с повече надежда и оптимизъм за бъдещето и цялостната картинка навън. Ще можете да отметнете доста задачи и ангажименти благодарение на способностите си и до известна степен въображението, което притежавате. Днес ще потърсите практически решения за неприятности или проблеми с парични средства или с финансови договори, споразумения и документи. Някои от вас ще се ангажират с разрешаването на имуществен или материален проблем, който са забавили поради различни причини и обстоятелства. Конфликтите в дома са противопоказни, защото носят със себе си „огън“, който няма да бъде угасен лесно.

Овен, Лъв и Стрелец: денят е изненадващ по линия на финансите ви – възможно е да възникне неочакван разход, но и също толкова неочакван приход. Каквито и ситуации да възникнат днес, избягвайте състояния на паника, песимизъм или депресия, бъдете щедри с добрите думи и похвали към заобикалящите ви.

Телец, Дева и Козирог: в понеделник може да се натъкнете на изненади на работното си място или като цяло в работата и професионалните планове. Денят е благоприятен за контакти с хора от други градове или държави. Днес ще се ангажирате с важно обещание, така че бъдете внимателни в изпълнението му – казана дума, хвърлен камък!

Близнаци, Везни и Водолей: днес ще проведете значително количество разговори. Предстои ден, в който ще искате да приключите с повече ангажименти и то възможно най-бързо. Много от вас ще трябва да се включат в лечението на нечий здравен проблем.

Рак, Скорпион и Риби: очаква ви ден, в който ще можете да създадете добро начало за важни дела. Днес ще вземете важно решение, времето за чието изпълнението е извънредно кратко. Понеделник ще бъде благоприятен ден за изпълнение на професионални задължения и за срещи и разговори с длъжностни лица.

More Astro